Welkom op onze website met voetbalshirts

goedkope voetbalshirts|goedkope voetbaltenues

De vooruitzichten van Bayern München zijn beladen

Het lijdt geen twijfel dat baye München altijd al een zeer prestigieuze club is geweest. We zagen het Baye München shirt in de finale van alle belangrijke wedstrijden. Maar het is heel moeilijk om het erover eens te zijn dat ze sterk genoeg zijn om hun roem nu te verdienen. Omdat hun kracht sterk verzwakt is.

Vorig seizoen wonnen ze opnieuw de Bundesliga-titel, maar ze stonden onder grote druk van Borussia Dortmund. Dortmund is echter een jong en onervaren team. En de Bundesliga-titel die ze wonnen, kon hun enorme nederlaag in de Champions League niet verbergen. In de kwartfinales van de Champions League versloeg het Liverpool shirt hen volledig. Liverpool elimineerde ze overweldigend.

Daarom zijn hun vooruitzichten beladen. Hun spelers zijn over het algemeen ouder en hun managers hebben deze zomer niets gedaan op de transfermarkt. Ze konden potentiële jonge spelers niet ondertekenen om hun kracht te vergroten. Dus ik denk dat ze zich echt meer zorgen moeten maken over de ontwikkeling van de club.

+ نوشته شده در  جمعه 28 تير 1398ساعت 22:08  توسط yidao liu 

Waarom kwam De Ligt bij Juventus?

Na lang wachten is de zet van Matthijs de Ligt eindelijk werkelijkheid geworden. Hij besloot uiteindelijk om het Juventus shirt te accepteren. Hij was deze zomer gerekruteerd door verschillende prestigieuze clubs zoals Barcelona, Manchester City en Paris Saint Germain. Dus waarom kwam hij uiteindelijk bij Juventus?

Hoewel hij nog geen 20 is, is hij het afgelopen jaar een sterspeler geworden. Zijn Ajax shirt is een bestseller in de winkel. Hij is uitgegroeid tot een topspeler in drie jaar sinds hij in 2016 bij Ajax kwam. Vorig seizoen leidde hij ajax naar de laatste vier van de Champions League en de Nederlandse titel. Als gevolg hiervan werd hij door veel voetbaldeskundigen beschouwd als een van de beste centrale verdedigers, reden waarom verschillende bekende voetbalclubs hem wilden rekruteren.

Juventus is er echter uiteindelijk in geslaagd hem te ondertekenen. Omdat ze oprecht waren om hem te ondertekenen. En hun topster Cristiano Ronaldo heeft hem ook persoonlijk gerekruteerd, wat hem erg ontroerd maakte.

+ نوشته شده در  چهارشنبه 26 تير 1398ساعت 13:02  توسط yidao liu 

De klucht over Glizman is voorbij

Dit buiten het seizoen, zijn er veel geruchten geweest over de Franse speler Antoine Griezmann. Hij heeft duidelijk gemaakt dat hij het Atlético Madrid shirt niet opnieuw zal dragen. Maar het is niet duidelijk welke club hij zal kiezen om toe te treden. Volgens verschillende bronnen is Barcelona de meest gewilde club om hem te ondertekenen.

Atletico is echter niet bereid om hem het Barcelona shirt gemakkelijk te laten dragen. De twee clubs zijn al jaren rivalen. En Atletico Madrid was boos dat Barcelona niet bereid was om een eenmalige transfervergoeding van 120 miljoen euro te betalen om Gliezman te ondertekenen, waardoor de deal werd opgeschort. Tot ieders verbazing bleek de deal een farce te zijn.

Uiteindelijk werd Griezmann het wachten beu. Hij beëindigde de klucht zelf: hij betaalde via zijn advocaat 120 miljoen euro aan schadevergoeding aan Atletico Madrid. Nu is hij een gratis agent en kan hij tekenen bij Barcelona. Geschat wordt dat Barcelona morgen zijn komst zal aankondigen.

+ نوشته شده در  شنبه 22 تير 1398ساعت 13:08  توسط yidao liu 

Ajax zegende Frenkie De Jong

Gisteren droeg de Nederlandse speler Frenkie De Jong formeel een Barcelona shirt en verscheen in het Camp Nou-stadion. Hij werd verwelkomd door alle fans van Barcelona. En de managers van Barca hielden een ceremonie voor hem om zich bij de club aan te sluiten. De hele gelegenheid zat vol met mensen die hoge verwachtingen hadden van de getalenteerde middenvelder.

Maar niet alleen Barca, maar ook Ajax zijn blij voor hem. We weten allemaal dat hij het Ajax shirt droeg tot hij bij Barcelona kwam. Vorig seizoen hielp hij Ajax met een zeer goed resultaat. Ze wonnen niet alleen het Nederlands kampioenschap, maar bereikten ook de halve finale van de Champions League. Hoewel ze uiteindelijk door Tottenham Spurs uit de Champions League werden geslagen, zagen we veel potentieel in dit jonge team. Dus Ajax en De Jong hebben een zeer goede relatie.

Op de dag dat De Jong officieel lid werd van Barcelona, ​​maakte Ajax een zeer ontroerende beweging: ze kochten een hele pagina van Sports World om hun wensen aan hem kenbaar te maken. De krant zegt: "De beste wensen aan De Rong, veel succes, Frankie!" Ze zijn echt een dankbare club.

+ نوشته شده در  يکشنبه 16 تير 1398ساعت 4:45  توسط yidao liu 

We hebben een schone halve finale in de America Cup nodig

Argentinië speelde Brazilië in de halve finale van de Copa America van dit jaar. Het was een zeer goed bekeken wedstrijd. Het Argentinië shirt zou dit jaar het kampioenschap winnen. Het was echter een verrassing dat ze met 2-0 verloren aan Brazilië.

Veel Argentijnse fans waren woedend over het resultaat, omdat ze vonden dat de scheidsrechter onrechtvaardig was. Sterker nog, het was. In de voorgaande games van de Copa America gebruikten scheidsrechters vaak VAR om hen te helpen, maar in deze game gebruikten ze het helemaal niet. Daarom was Argentinië-kapitein Lionel Messi woedend op de scheidsrechters. Hij zei: "toen ik het Barcelona shirt droeg, gebruikten ze vaak VAR om beslissingen te nemen, maar in het spel gaven ze het helemaal op, ze gaven duidelijk de voorkeur aan Brazilië."

We hebben een schone Copa America halve finale nodig, niet een getuigd resultaat als dit. Twee van de penalty's van Argentinië werden over het hoofd gezien in de wedstrijd. Als ze eerlijk waren behandeld, geloof ik dat het resultaat heel anders zou zijn geweest.

+ نوشته شده در  پنجشنبه 13 تير 1398ساعت 18:34  توسط yidao liu 

Real Madrid zal Van der Beek achtervolgen

Real Madrid-aanvoerders zijn vastbesloten om dit seizoen buiten het seizoen na het debacle van vorig seizoen in belangrijke spelers te brengen. Onlangs tekenden ze Eden Hazard en boden hem een Real Madrid shirt aan. Hazard is een zeer capabele spits en veel van zijn fans vergelijken hem met Lionel Messi.

Real Madrid is echter niet tevreden. Ze willen zowel hun verdediging als hun overtreding verbeteren. Ze zijn dus erg geïnteresseerd in Van der Beek. Hun officials zijn erg onder de indruk van zijn Ajax shirt tijdens de kampioenschappen-competitie van dit jaar. De middenvelder heeft een groot loopvermogen en een agressieve verdediging. Met zijn hulp bereikte Ajax de halve finale van de Champions League.

Daarom, als Real Madrid hem met succes kan ondertekenen, zal hun defensieve niveau aanzienlijk worden verbeterd. En hij is ongeveer 60 miljoen euro waard, waarmee Real Madrid kan leven. Veel fans van Real Madrid hebben hun steun voor zijn handtekening betuigd.

+ نوشته شده در  جمعه 7 تير 1398ساعت 19:57  توسط yidao liu 

Ronaldo zal De Ligt helpen groeien

De Nederlandse speler Matthijs de Ligt zal het Juventus shirt volgend seizoen dragen, volgens een bevestigde bron. Hoewel Barca in gesprek is geweest met zijn agent om hem te ondertekenen, is hij niet tevreden met het salaris dat zij hem bieden en biedt Juventus hem drie keer zoveel. Dus hij wil tekenen voor Juventus.

De Ligt is momenteel de meest veelbelovende jonge middenvelder in Europa. Zijn Ajax shirt maakte indruk op Juventus in de Champions League van dit jaar, omdat Juventus door zijn Ajax-partij uit de Champions League kwartfinales werd geslagen. Ze zijn dus bereid om hem voor een hoge prijs te ondertekenen. Nadat hij zich heeft aangesloten, zal het verdedigingsniveau op het middenveld van Juventus zeker een grote promotie opleveren. Veel experts geloven dat hij het volgende decennium een ​​van de meest capabele middenvelders zal zijn.

Aan de andere kant zal Cristiano Ronaldo hem helpen groeien en hun vaardigheden zullen elkaar aanvullen. Omdat zijn ontwikkeling goed is voor Ronaldo en Juventus. Hun partnerschap verdient de aandacht van fans van Juventus.

+ نوشته شده در  سه شنبه 4 تير 1398ساعت 17:48  توسط yidao liu